Ειδήσεις

Let’s do it Στυλίδα


Ο Δήμος Στυλίδας, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων, συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού, η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά, και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο. Πολίτες από κάθε γωνία του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το μήνυμα της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, για να διαδώσουμε το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χώρα και να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού , εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Μετά το πέρας των δράσεων του καθαρισμού, θα συγκεντρωθούμε όλοι στις 20.00 στο Κτίριο του ΟΣΚ για την προβολή του ντοκιμαντέρ AsiaQuest του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και της Θεοδώρας Μπίτση, το οποίο πραγματεύεται ταξίδια και εθελοντισμό. Σας περιμένουμε όλους!

Προηγούμενο άρθρο Πρεμιέρα για την παράσταση «Ο Ζητιάνος»
Επόμενο άρθρο 400 παιδιά στον χειμερινό αθλητισμό