Ειδήσεις

O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας στη Φθιώτιδα


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του στη Περιφέρεια, μετά τη Δυτική Ελλάδα και την παρουσία του στο 26ο Τακτικό Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ., στο Καρπενήσι επισκέφτηκε την 1η Δεκεμβρίου 2016, περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε διαδοχικά τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας στη Λαμία καθώς και τις Διευθύνσεις Αστυνομίας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.

Στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Φθιώτιδας και Ευβοίας παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ σε όλες τις επισκέψεις τον κ. Αρχηγό συνόδευε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Πάππος.

Ακολούθησε ομιλία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και του κ. Αρχηγού, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σε Αξιωματικούς και αστυνομικό προσωπικό.

Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Νικόλαο, στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία και ακολούθως συναντήθηκε με τα Προεδρεία της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων και συναντήσεων ο κ. Αρχηγός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, τους πολίτες των περιοχών αυτών καθώς και το αστυνομικό προσωπικό.

episkepsi

episkepsi-2

episkepsi-3

episkepsi-4

episkepsi-5

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: «Προϋπολογισμός “φοροκεντρικής λιτότητας”: Έναν επιπλέον ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν οι πολίτες το 2017»
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο ΚΕΥΠ