Ειδήσεις

Έρχεται το Divris Fest στις 30 & 31 Αυγούστου γιατι τα “Φεστιβάλ είναι ελεύθερα όπως οι ψυχές μας”


Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τον πολιτισμό, σας καλούμε να στηρίξετε για τρίτη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ Δίβρης, Divris Fest 2024, που ενώνει τις καρδιές και εμπνέει τις ψυχές μας, το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά διήμερο στις 30 & 31 Αυγούστου 2024.

Ετοιμαστείτε για ένα ανατρεπτικό, καινοτόμο και ελεύθερο καλοκαιρινό φεστιβάλ που έρχεται για να ταράξει τα νερά της πολιτιστικής σκηνής!

Το Divris Fest 2024 υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία και ατελείωτη διασκέδαση σε ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις στο βουνό των Τιτάνων! Από τις 30 έως τις 31 Αυγούστου, η ρεματιά με το πλατανόδασος της Δίβρης, θα μετατραπεί σε έναν μαγευτικό χώρο που θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Μουσικές σκηνές, δημιουργικά εργαστήρια κεραμικής, παράλληλες δραστηριότητες με Yoga στη φύση και ομιλίες για ένα ουτοπικό και πρωτοπόρο εκπαιδευτικό σύστημα, θα συνθέσουν ένα πρόγραμμα αλλιώτικο από τα συνηθισμένα. Εναλλακτικά μουσικά ακούσματα, εκστατικοί ρυθμοί από εγχώρια συγκροτήματα αλλά και από το εξωτερικό, ευρέως αναγνωρισμένα αλλά και ανερχόμενα σχήματα, έρχονται να προσφέρουν στον επισκέπτη μία οπτικοακουστική μυσταγωγία, κάτω από τα πλατάνια, η οποία θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Από Rap και Punk, Alternative Rock, SKA και Pop, μέχρι ηλεκτρονική και παραδοσιακή μουσική, το line-up περιλαμβάνει κάτι για όλους!

Διαδραστικά δρώμενα που θα μεταφέρουν το κοινό σε έναν κόσμο φαντασίας και δημιουργίας, έρχονται να συνδέσουν την ημέρα με την νύχτα ενώ οι θεατές θα απολαμβάνουν τον έναστρο ουρανό, μέσα από τα κλαδιά των δέντρων.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, θα υπάρχουν διαθέσιμα στο “Goat Bar” κάθε λογής ροφήματα, αναψυκτικά, καφέδες, ποτά, παγωμένα νερά και μπύρες, snacks και sandwiches για να μη χρειαστεί να φέρετε τίποτα μαζί σας, μόνο το χαμόγελό σας, κι αν αυτό κάπου το χάσατε θα το βρείτε σίγουρα πίσω από τα πουρνάρια! Τις βραδινές ώρες, η πατροπαράδοτη ψησταριά του «Τσέλιγκα» θα προσφέρει και φέτος ένα μοναδικό, ρομαντικό street food με σουβλάκια και λουκάνικα υπό του φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού…

Η εμπειρία γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο, αν επιλέξετε το «Ξενοδοχείο Αστέρια», Free Camping στο βουνό, με διαθέσιμα WC και DIY ντουζ (γι’ αυτό μη ξεχάσετε το μαγιό σας) έτσι, δε θα χάσετε ούτε στιγμή από το Φεστιβάλ Δίβρης.

Για τον τρόπο μετακίνησης, όσοι δε διαθέτετε όχημα ή επιλέξετε να πιείτε λίγο παραπάνω… το Divris Team έχει μεριμνήσει, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας πίσω! Λεωφορεία μετ’ επιστροφής για όλες τις ημέρες από Λαμία αλλά και από όλη την Ελλάδα, αρκεί να κλείσετε θέση ή να επικοινωνήσετε εγκαίρως με την οργανωτική ομάδα στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω.

Φόρμα Μετακίνησης: https://forms.gle/gRN2MRFsZSK9SGwr5

Το Divris Fest 2024 φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για το καλοκαίρι, φέρνοντας κοντά ανθρώπους όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων σε ένα μοναδικό περιβάλλον γεμάτο χαρά, δημιουργία και καινοτομία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και για τις δύο ημέρες:

Ώρα έναρξης Μουσικού stage

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

19:00 – Daytripper – Made in Volos,Greece

20:00 – Otra Rota – Made in Patra,Greece

22:00 – Kanarya – Made in Creta, Greece

23:00 – Λεωνίδας Μπαλάφας – Made in Athens,Greece

-ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

19:30 – Common People – Made in Athens,Greece

21:00 – King Garcia – Made in Athens,Greece

22:00 – Stixoima – Made in Aathens, Greece

23:00 – Oferta Especial – Made in Madrid, Spain

01:00 After electric party Afroditi Panopoulou & Code Response

Ώρα έναρξης δραστηριοτήτων

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

16:00 – Workshop Κεραμικής

-ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 10:00

– Yoga στη φύση

12:00 – “Η πράξη ενός συνεταιριστικού σχολείου στην επαρχία” (Ομιλία Ataxia school)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-  (Με επιλογή ελεύθερης συνεισφοράς)

Για να μένετε συντονισμένοι: https://linktr.ee/divrisfestival

Σας περιμένουμε για ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια και εκπλήξεις!

**Ευχαριστούμε όλους τους Υποστηρικτές, οι οποίοι μας στήριξαν οικονομικά, υλικά αλλά και ψυχολογικά, για να φέρουμε εις πέρας αυτό το δύσκολο και απαιτητικό εγχείρημα.

Divris Fest 2024 – Το φεστιβάλ που θα ανατρέψει τα δεδομένα

Προηγούμενο άρθρο Το άρθρο του Βραβευμένου Καθηγητή Μάριου Παπαευσταθίου με θέμα Τεχνητή Νοημοσύνη και Φυσικές Καταστροφές (Πυρκαγιές) στην Νέα Ψηφιακή Εποχή
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση σχετικά με την παραλαβή voucher στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ