Ειδήσεις

«Ανακύκλωσε! Κάν’ το τρόπο ζωής»


Με σύνθημα: «Ανακύκλωσε! Κάν’ το τρόπο ζωής» πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση την Παρασκευή 27 Μαΐου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία.

ANAKIKLOSI

Στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους», που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης συμμετείχε ο Δήμος Λαμιέων.

ANAKIKLOSI 1

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης διένημε ενημερωτικό υλικό για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους». Ακόμα, ειδικά για το γυαλί, ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεών τους από τον μπλε κώδωνα. Η συγκεκριμένη εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση έχει στόχο να μας κινητοποιήσει για να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητα μας.

Προηγούμενο άρθρο Ορίστηκαν οι διαιτησίες του Σαββατοκύριακου junior's και προπαίδων
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων