Ειδήσεις

Η παράταξη Πατρίδα Μας η Στερεά αποχαιρετά τον Γιάννη Θεοδώρου


Η παράταξη ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΕΑ  έχασε σήμερα ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της. Ο Γιάννης Θεοδώρου υποψήφιος της παράταξης στις περιφερειακές εκλογές του 2019 και του 2023, δεύτερος επιλαχών περιφερειακός σύμβουλος στην Εύβοια, έφυγε μετά από σκληρή άνιση μάχη.

Ο Γιάννης Θεοδώρου ήταν εκείνος που πάλεψε με επιμονή και γνώση για την προώθηση της Κοινωνικής Οικονομίας, έγινε ο μέντορας, ο δάσκαλος ο εμψυχωτής εκατοντάδων Κοινωνικών Επιχειρήσεων. Πρωτεργάτης και Πρόεδρος της Ένωσης Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της Στερεάς Ελλάδας, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΠΑΣΕ ΚαλΟ). Καθηγητής του ΤΕΙ Χαλκίδας, μετά την συνταξιοδότησή του έγινε η ψυχή και ο οραματιστής της Κοινωνικής Οικονομίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο γνωστικό αντικείμενο και με πρωτοπόρο ακτιβισμό στην ανάπτυξη των ΚΟΙΝΣΕΠ. Όραμά του η αναγνώριση και στην χώρα μας της Κοινωνικής Οικονομίας ως ισότιμου τρίτου πυλώνα της οικονομίας όπως έχει κατακτηθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η παράταξή μας τιμήθηκε από την συμμετοχή του Γιάννη στις τάξεις της και μας ενέπνευσε προγραμματικούς στόχους για μία κοινωνικά δίκαιη Περιφέρεια.

Θα είναι πάντα στην μνήμη μας και νοητά συνοδοιπόρος στους αγώνες μας.

Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε Γιάννη…

Προηγούμενο άρθρο H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίαρτου Θεσπιέων το 2ο Φεστιβάλ Αστροφυσικής και Παρατήρησης Νυχτερινού Ουρανού
Επόμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: Ενεργειακή αναβάθμιση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Μεγάλης Βρύσης