Ειδήσεις

Πασχαλινά δώρα στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Στυλίδας


Ο Δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός Στυλίδας είναι μια δομή που παρέχει υπηρεσίες μέριμνας  και παιδαγωγικής φροντίδας σε βρέφη και νήπια. Ένας χώρος όπου τα παιδιά όλων μας με την υποστήριξη του Δήμου και την καθοδήγηση του έμπειρου και καταξιωμένου εκπαιδευτικού προσωπικού  προσφέρουν  διατροφή, ψυχαγωγία και εκπαιδευτική υποστήριξη, ενώ παράλληλα οι γονείς νιώθουν ασφαλείς.

Έτσι λοιπόν, με κριτήρια την προσφορά ασφαλούς και υγιεινού  περιβάλλοντος για την ανάπτυξη και την ευημερία των μικρών παιδιών, αλλά και την αγωγή της ψυχής, σήμερα η «μικρή κοινότητα»  του βρεφονηπιακού μας  σταθμού , δέχθηκε τα « Πασχαλινά της δώρα» :

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LED 50 ιντσών

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ

ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ ΒΙΔΩΝΩ ΞΕΒΙΔΩΝΩ

ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΞΥΛΙΝΟ ΤΕΜ

ΦΑΡΜΑ 3D

POUNDING BENCH KAI ΞΥΛΟΦΩΝΟ

ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟ ΤΙΝΥ TRIKE

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΞΥΛΙΝΟ

ΜΠΑΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΏΝ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΙ

ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΕ ΗΧΟΥΣ

Εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά ξύλινα παιχνίδια καθώς και ηλεκτρικές συσκευές, από τον Πρ. Δημ. Συμβουλίου Στυλίδας κ. Κατσούρα Δημήτριο και τον  κ. Παπαλέξη Βασίλειο ( Ασφαλιστικός Σύμβουλος ).

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική σας πρωτοβουλία και δωρεά  η οποία βοηθά να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας και να προσφέρουμε αξία στην κοινότητά μας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη και την  υποστήριξή σας.

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Λαμιέων φώτισε «μπλε» τον Ανδριάντα του Αθανασίου Διάκου για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής!
Επόμενο άρθρο 10.240 έτοιμα γεύματα και πλήθος δράσεων στην Ι.Μ. Φθιώτιδος για το Άγιο Πάσχα