Ειδήσεις

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Καμένων Βούρλων


Άλλο ένα έργο παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Μετά την υπογραφή της σύμβασης με το νόμιμο εκπρόσωπο της  αναδόχου εταιρείας “ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.”,  ξεκινά οι αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε όλο σχεδόν το Δήμο Καμένων Βούρλων. Το έργο τελικού συνολικού προϋπολογισμού 289.313,08 €, έχει ως αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε έξι παιδικές χάρες του Δήμου μας,  με στόχο την κάλυψη των αναγκών και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ψυχαγωγίας ανηλίκων, καθώς και τη συμμόρφωση των παιδικών χαρών με την  ισχύουσα νομοθεσία, όπου καθορίζονται οι προϋποθέσεις και οι τεχνικές προδιαγραφές για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών. Οι παιδικές χαρές του Δήμου Καμένων Βούρλων στις οποίες θα γίνουν οι παρεμβάσεις είναι: του Αγίου Κωνσταντίνου, των Καμένων Βούρλων, του Ρεγγινίου, του Μώλου, του Αγίου Σεραφείμ και του Καινουρίου.

Βασικό μέλημά μας, είναι πρωτίστως η ασφάλεια των μικρών δημοτών μας, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγούνται σε  χώρους αξιοπρεπείς, καθαρούς και πάνω από όλα ακίνδυνους για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Προφανώς σε κανέναν δεν άρεσε η εικόνα των κλειστών και έρημων παιδικών χαρών, καθώς επιθυμία μας είναι οι χώροι αυτοί να αποτελέσουν χώρους χαράς και αναψυχής μικρών και μεγάλων.

Στοίχημα για την παράταξή μας και εμένα προσωπικά, είναι η αισθητική αναβάθμιση του Δήμου και η δημιουργία χώρων πολιτισμού και αναψυχής, για όλους τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες μας, για τους οποίους θέλουμε να αποτελούμε πόλο έλξης.

Συνεχίζουμε πιστοί στο όραμά μας και τις δεσμεύσεις, που γίνονται πράξη.

 

Καμένα Βούρλα 2/6/2021

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Συκιώτης

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή ηλεκτροδότησης στα όρια του Δήμου Καμένων Βούρλων στις 04/06/2021
Επόμενο άρθρο Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην Ολομέλεια της Βουλής για το ΤΑΙΠΕΔ