- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Αναφορά Γ. Κοτριωνιά στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ορθή λειτουργία των ΕΛΤΑ Φθιώτιδας

O Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς με Αναφορά του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κ. Πιερρακάκη, ζητά να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας των ΕΛΤΑ του Νομού Φθιώτιδας.

Στην Αναφορά του ο βουλευτής αναφέρει:

«…..  Κύριε Υπουργέ,

όλο αυτό το διάστημα έχω γίνει αποδέκτης πολλών επιστολών και αναφορών διαφόρων φορέων αλλά και Δήμων της Φθιώτιδας, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους με την επιχειρούμενη αλλαγή του τρόπου εξυπηρέτησης από τα ΕΛΤΑ και την συρρίκνωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Παράλληλα, με τις δύο σχετικές αναφορές μου, αντίγραφα των οποίων συνυποβάλλω με την παρούσα αναφορά, σας έχω ήδη μεταφέρει τα προβλήματα που δημιουργούνται στη Σπερχειάδα, στον Άγιο Γεώργιο, στη Μαλεσίνα, καθώς επίσης και σε άλλες περιοχές του νομού Φθιώτιδας, από την υπολειτουργία των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ.

Συνυποβάλλω τις σχετικές επιστολές και αποφάσεις Δημοτικών συμβουλίων και ζητώ να με ενημερώσετε για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεστε να εξασφαλίσετε την άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών της περιφέρειας και της υπαίθρου από τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ».