Ειδήσεις

Αναφορά Γ. Κοτρωνιά στον Υπουργό Ανάπτυξης για επαναλειτουργία των φροντιστηρίων


O βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς με Αναφορά του προς τον  Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη κοινοποίησε επιστολές του Συλλόγου Φροντιστών Φθιώτιδας-Ευρυτανίας-Φωκίδας και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδος, με τις οποίες τίθεται το ζήτημα της άμεσης επαναλειτουργίας των φροντιστηρίων.

Στην Αναφορά του ο βουλευτής αναφέρει :

«……..Σας συνυποβάλω την επιστολή της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδος, που μου κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών Φθιώτιδας -Ευρυτανίας –Φωκίδας και στην οποία, αφού επισημαίνεται η επί επτά μήνες συνεχώς αναστολή της εργασίας τους, αλλά και η υποδειγματική συμπεριφορά τους κατά την περίοδο της πανδημίας, με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, ζητούν από την Κυβέρνησή μας την άμεση επαναλειτουργία τους, ενόψει των θερινών τμημάτων προετοιμασίας των μαθητών τους.

     Επειδή θεωρώ άδικο οι μαθητές να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν στις καφετέριες αλλά να μην μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους στα φροντιστήρια στα οποία οι καθηγητές είναι πλήρως εμβολιασμένοι και σε καμία περίπτωση μέχρι σήμερα δεν αποτέλεσαν σημεία υπερμετάδοσης του ιού, σας παρακαλώ αυτό που ήδη έχετε εξαγγείλει, δηλαδή η επαναλειτουργία των φροντιστηρίων, να επισπευσθεί κατά το δυνατόν, προς όφελος του κλάδου αλλά και των μαθητών».

Προηγούμενο άρθρο Φίλοι του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης: Επέτειος θανάτου Παπα-Ανυπόμονου
Επόμενο άρθρο Δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για τη επανέκδοση 10ετούς ομολόγου