Ειδήσεις

Απευθείας συνδέσεις με το Ιερό Επισκοπείο


Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητροπόλεως μας, από τους 89,4 FM και από την ιστοσελίδα μας www.imfth.gr, θα συνδεθεί και το Σάββατο 20/02/2021 στις 17:00 με τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας για τον Αναστάσιμο Εσπερινό του Σαββάτου και επι τη ενάρξει του Αγίου Τριωδίου, ο οποίος θα τελεστεί άνευ χοροστασίας του Σεβασμιωτάτου, καθώς ο ίδιος, χαίρων άκρας υγείας, βρίσκεται σε οικειοθελή προληπτική αυτοαπομόνωση στο κελλί του στο Ιερό Επισκοπείο.

Στην συνέχεια, στις 19:00, ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός θα συνδεθεί απευθείας με το Ιερό Παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Ιερού Επισκοπείου, για να μεταδώσει το καθιερωμένο κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών, στην σειρά ομιλιών με τίτλο «Αύριο είναι Κυριακή».

Επίσης, απόψε στις 21:00 το βράδυ ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός θα μεταδώσει, εκ του ψηφιακού αρχείου του Σεβασμιωτάτου, επίκαιρη αναλυτική κατηχητική ομιλία του κ. Συμεών στην Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου, την οποία πραγματοποίησε στις 20 Φεβρουαρίου 2016, πριν από πέντε ακριβώς χρόνια, στον Ι. Ν. Αγίου Φανουρίου Ιλίου της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός θα συνδεθεί και πάλι με το Ιερό Επισκοπείο και το Παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, για να μεταδώσει την νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (αγρυπνία), την οποία θα τελέσει μόνος του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

Προηγούμενο άρθρο Επετειακή εκδήλωση στο Δήμο Στυλίδας με θέμα: «Η Επανάσταση στην Ανατολική Φθιώτιδα»
Επόμενο άρθρο «Έπεσαν» πρόστιμα στους ελέγχους για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Στερεά Ελλάδα