Ειδήσεις

Αποτελέσματα των rapid tests σεΑρκίτσα και Τραγάνα


Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στην Αρκίτσα και στην Τραγάνα.

Οι δημότες ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. Ειδικότερα, στην Αρκίτσα πραγματοποιήθηκαν 63 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 και στην Τραγάνα πραγματοποιήθηκαν 121 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19. Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας, καθώς και τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν το δραστικό περιορισμό των νέων μολύνσεων στο Δήμο Λοκρών και επιτρέπουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Στο σύνολο του Δήμου Λοκρών από 29 Ιανουαρίου έως σήμερα 15 Απριλίου διενεργήθηκαν από τις κινητές ομάδες δειγματοληψίας 32 δράσεις, με λήψη 6.012 δειγμάτων (που αντιστοιχεί στο 30,6% του πληθυσμού) και εντοπίστηκαν 201 θετικά δείγματα (ποσοστό θετικότητας 3,3%).

Προηγούμενο άρθρο Απολογισμό Πεπραγμένων του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κου Κωνσταντίνου Καραγιάννη για το έτος 2020
Επόμενο άρθρο Διακοπή ηλεκτροδότησης στα όρια του Δήμου Καμένων Βούρλων