Ειδήσεις

Αρχίζουν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων


IF

Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων ανακοινώνει ότι αρχίζει την Πέμπτη 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την 1 Σεπτεμβρίου 2016, η υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μέσω της επιχορηγούμενης δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΕΤΑΑ»για το σχολικό έτος 2016-2017.

 

Για τα ΚΔΑΠ

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λαμιέων, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά εγγραφής των παιδιών στα γραφεία των Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου μας:

  • Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που βρίσκεται στο χώρο του Δημαρχείου (Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού), τηλ: 22310- 20767
  • στο Β΄ Παιδικό Σταθμό,Αθηνών 32, τηλ: 22310-26512,

Η εξυπηρέτηση των δημοτών για λήψη εντύπων και για την κατάθεση δικαιολογητικών εγγραφών θα γίνεται καθημερινά από 08.00 π.μ- 2.00 μ.μ.και 6.00 μ.μ- 8.00 μ.μ..

 

Για τους Παιδικούς Σταθμούς

Στο Δήμο Λαμιέων φέτος θα λειτουργήσουν οι παρακάτω παιδικοί σταθμοί:

Α΄ Παιδικός Σταθμός, Υψηλάντη και Μακροπούλου,

Β΄ Παιδικός Σταθμός,  Αθηνών 32,

Γ΄ Παιδικός Σταθμός,  Πιστόλη και Αδάνων 8 – Νέα Μαγνησία,

Δ΄ Παιδικός Σταθμός,  Αρκαδίου 6,

ΣΤ΄ Παιδικός Σταθμός, Νήσου Ρω – Καλύβια,

Ζ΄  Παιδικός Σταθμός, Αγίας Παρασκευής και Κ. Γαλανού – Γαλανέϊκα,

Η΄ Παιδικός Σταθμός, Σταυρός,

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λαμιέων, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά εγγραφής των νηπίων στα γραφεία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας:

Α΄ Παιδικός Σταθμός, Υψηλάντη και Μακροπούλου, τηλ: 22310-22348,

Β΄ Παιδικός Σταθμός,  Αθηνών 32, τηλ: 22310-26512,

Η εξυπηρέτηση των δημοτών για λήψη εντύπων και για την κατάθεση δικαιολογητικών εγγραφών θα γίνεται καθημερινά από 09.00 π.μ-14.00 μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ε. Καραΐσκου για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Επόμενο άρθρο Από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου η Εμποροπανήγυρη