Ειδήσεις

Ασφαλτοστρώνεται ο προαύλιος χώρος του Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας


Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δρομολογήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος η οριστική διευθέτηση του ζητήματος της ασφαλτόστρωσης του προαύλιου χώρου του Σχολείου όπου θα λειτουργήσουν γήπεδο καλαθοσφαίρισης, γήπεδο 5Χ5 και γήπεδο πετοσφαίρισης. Ήδη οδεύει προς υπογραφή η Προγραμματική Σύμβαση του έργου μεταξύ της Περιφέρειας και της Σχολικής Εφορείας του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας, Πρόεδρος της οποίας είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. κ. Νικόλαος.

Το έργο της ασφαλτόστρωσης πάνω στον παλαιό, φθαρμένο και σε κακή κατάσταση ασφαλτοτάπητα αποτελούσε αίτημα του Σχολείου μας επί αρκετά έτη. Τύχη αγαθή, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και το έργο θα πραγματοποιηθεί, καθιστώντας το προαύλιο καλαίσθητο και πλήρως λειτουργικό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, καθώς και την ψυχαγωγία και άθληση των μαθητών μας. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που το Σχολείο μας βρίσκει, για μία φορά ακόμη, συμπαραστάτες, αρωγούς επί τα βελτίω την τοπική κοινωνία και τους φορείς του τόπου μας. Τέτοια έργα το βοηθούν να ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον. Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας δεν είναι υπόθεση μόνον των εν αυτώ, είναι υπόθεση όλων, εφ’ όσον όλοι έχουν να κερδίσουν από την προκοπή, την βελτίωση και την μακροημέρευσή του, Εκκλησία και πολιτεία.

Επιθυμούμε, λοιπόν, καθηκόντως να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευθύμιο Καραϊσκο, τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας του Σχολείου μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο, τα μέλη της Σχολικής Εφορείας, καθώς και κάθε εμπλεκόμενο στο έργο για το αμέριστο ενδιαφέρον τους για το Σχολείο μας.

Ευχόμαστε ο Άγιος Νεκτάριος, ο Άγιος Στυλιανός και η Αγία Αικατερίνη, προστάτες άγιοι της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, και να σκέπουν το Σχολείο μας, προστατεύοντάς το και να πρεσβεύουν υπέρ όλων εκείνων που το βοηθούν, το στηρίζουν και του δίνουν ζωή και μέλλον.

 

Με κάθε τιμή

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Ζαχαράκης

Μ.Δ.Ε. Θεολόγος

Προηγούμενο άρθρο ΔΕΥΑ Λαμίας: Τα «υγρά απόβλητα» κεντρικό θέμα για το 2017 στον κύκλο του νερού
Επόμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: «Ο κ. Τσίπρας μας γυρίζει διαρκώς στο παρελθόν»