Ειδήσεις

Γαστρονομικό Φεστιβάλ της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Χαλκίδα(Παραλία-Στρόγγυλο) στις 19 Εως 21 Ιουλίου


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας δίνει ραντεβού με τους λάτρεις των παραδοσιακών, αυθεντικών γεύσεων στην Χαλκίδα στην μεγαλύτερη γαστρονομική συνάντηση. Για 3 μέρες η έκθεση θα είναι ανοιχτά από τις 18:30 έως τις 23:30 το βράδυ, για να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους επισκέπτες της, να τους μαγέψει με ατόφιες γεύσεις, μυρωδιές  και αρώματα .

Συμμετέχουν δεκάδες παραγωγοί, από κάθε γωνιά της Στερεοελλαδίτικης Γης ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς αυθεντικά Στερεοελλαδίτικα προϊόντα.Η ποιότητα και η αγνότητα κυρίαρχες στα περίπτερα των Εκθετών!

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν και θα γευτούν αγαπημένες Στερεοελλαδίτικες συνταγές ,θα ταξιδέψουν στον μοναδικό κόσμο των μανιταριών και θα περιπλανηθούν στην θαλασσινή κουζίνα του Ευβοϊκού.Και σε αυτό το γευστικό ταξίδι θα είναι η  Ένωση Οινοπαραγωγών Κεντρικής Ελλάδας που θα μας παρουσιάσει την τέχνη της Οινογευσίας

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 21:00 παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ Φάνη Σπανού.

Πολύτιμοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Χαλκιδέων, το Επιμελητήριο της Εύβοιας, ο ΟΛΝΕ,ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης – Αναψυχής & Ψυχαγωγίας  ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ και το Σωματείο Ιχθυεμπόρων και Επιχειρήσεων Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας «Ο Ευβοϊκός».

Η αυθεντική ελληνική γαστρονομία χτυπάει δυνατά στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας……..

Σας περιμένουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων…αρωμάτων και χρωμάτων…

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση και οδηγίες για πολύ Υψηλό Κίνδυνο Πυρκαγιάς στην Π.Ε Φθιώτιδας, αρμοδιότητας των Δασαρχείων Λαμίας, Αταλάντης και Σπερχειάδας
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Χρηματοδότηση 2.200.000 € για την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου Αμφίκλειας