Ειδήσεις

Δήμος Μακρακώμης: Παράταση επιδομάτων ΕΕΕ και στέγασης


Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μακρακώμης σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης, οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών: Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος 2021.

Στον ακόλουθο πίνακα αποτυπώνεται: Α. ο μήνας έγκρισης των αιτήσεων που παρατείνονται, Β. ο μήνας αρχικής επανυποβολής τους και Γ. ο μήνας επανυποβολής, υπολογίζοντας την τρίμηνη παράταση:

 

Α. Μήνας Έγκρισης

Β. Μήνας Αρχικής Επανυποβολής

Γ. Μήνας Επανυποβολής (μετά την παράταση)

Μάιος 2020

Νοέμβριος 2020

Φεβρουάριος 2021

Ιούνιος 2020

Δεκέμβριος 2020

Μάρτιος 2021

Ιούλιος 2020

Ιανουάριος 2021

Απρίλιος 2021

 

Υπενθυμίζεται ότι:
α) Σε περίπτωση που υποβληθεί νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.
β) Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.
γ) Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεων τους.

Με γνώμονα την προστασία του κοινού και την αποφυγή συνωστισμού και άσκοπης μετακίνησης των ωφελούμενων, οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Κοινότητας κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στο παρακάτω τηλέφωνο:

Κέντρο Κοινότητας: 2236045172

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

 

ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Οι συμμετέχοντες πωλητές λαϊκής αγοράς της 14/11/2020
Επόμενο άρθρο Πρόσληψη Ιατρού Ακτινοδιαγνώστη για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων