Ειδήσεις

Διήμερο μνήμης για την μάχη της Ταράτσας


Διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της μάχης της Ταράτσας (Καμηλόβρυσης), που διαδραματίστηκε στις 7 Μαΐου 1897 (κατά τον ατυχή  Ελληνοτουρκικό πόλεμο), συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φθιώτιδας και ο Δήμος Λαμιέων.

Το Σάββατο 12 Μαΐου  και ώρα 20:00μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λαμίας, Ρήγα Φεραίου 3, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Ανώτατης  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων  Αξιωματικών  και ομότιμο καθηγητή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριο Κωσταρά Γρηγόριο, και θέμα: ‘’Ο ρόλος του έφεδρου Αξιωματικούστο σύγχρονο κοινωνικό Γίγνεσθαι’’.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 13 Μαΐου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής (Ταράτσας) και ώρα 10:00π.μ.με την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων της μάχης, κατάθεση στεφανιών και κεντρικό ομιλητή πάλι  τον Πρόεδρο της Α.Π.Ο.Ε.Α., με θέμα: ‘’Το εθνικό και μορφωτικό μας χρέος σήμερα’’.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας ότι άλλαξε  ο τύπος του <<Δελτίου Ταυτότητας Εφέδρου σε Εφεδρεία Αξιωματικού>> και  οι παλιές ταυτότητες δεν θα ισχύουν. Θα πρέπει να επιστραφούν ή να αντικατασταθούν. Για περισσότερες πληροφορίεςοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του Συνδέσμου (ανοιχτά: Τρίτη, Τετάρτη 9.30π.μ.-11.00π.μ. και Παρασκευή 10.00π.μ.-13.00μ.μ.) ή στην ιστοσελίδα μας: seanfth.blogspot.gr.

 

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Παπαχρήστος Αθανάσιος                                Πράπας Ευστάθιος

Προηγούμενο άρθρο Στη Λαμία το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής
Επόμενο άρθρο Συγκρότηση σε σώμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας