- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Διαδικασία διαχείρισης και επιβεβαίωσης συνεδρίας εμβολιασμού από τα Κ.Ε.Π. στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας  ενημερώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία διαχείρισης και επιβεβαίωσης συνεδρίας εμβολιασμού από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) και σύμφωνα με την εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών ΔΥΜΣ/Φ.5/3/8-1-2021, η διαδικασία μέσω των ΚΕΠ πραγματοποιείται από τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Στα ΚΕΠ μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν και πληρούν τα κριτήρια της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ανάλογα με τα ηλικιακά όρια, στα αντίστοιχα διαστήματα που θέτει η Επιτροπή.

Σημειώνεται ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία του προγραμματισμού των ραντεβού για τους άνω των 85 ετών καθώς και για τους πολίτες από 80 έως 84 ετών.

Αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Για την υποβολή της αίτησης μέσω ΚΕΠ απαιτούνται:

Α.Μ.Κ.Α
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το φυσικό πρόσωπο λαμβάνει τον μοναδικό κωδικό αριθμό ραντεβού, το μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης (QR Code), καθώς και τις ακριβείς ώρες της προγραμματισμένης συνεδρίας εμβολιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε πολίτης διατηρεί τη δυνατότητα να λαμβάνει αναλυτική πληροφόρηση και να διαχειρίζεται μόνος του την διαδικασία συνεδρίας εμβολιασμού μέσω της ιστοσελίδας https://emvolio.gov.gr [1] .

Το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού για τα ΚΕΠ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ  παραμένει 8:00 με 15:00, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Τηλ. επικοινωνίας:

ΚΕΠ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ :22343-50120,50121

ΚΕΠ ΕΛΑΤΕΙΑΣ : 22340-29292