Ειδήσεις

Διανομή Τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ σε Αταλάντη και Μαλεσίνα


Ο Δήμος Λοκρών στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)», θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων (5,3 τόνοι πορτοκάλια και λάχανα) στα δύο οριζόμενα σημεία διανομής σύμφωνα με το κατωτέρω πρόγραμμα.

  • Αταλάντη

Τρίτη 30.03.2021 από 10:30 έως 15:30 στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού (Ν. Αβραάμ 1- τηλ: 2233081052)

  • Μαλεσίνα

Τρίτη 30.03.2021 από 10:30 έως 15:00 στον ισόγειο χώρο στέγασης του ΚΕΠ και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Μαλεσίνας.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει την παροχή του ΤΕΒΑ.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού θα ενημερώσει, με προσωπικό τηλεφώνημα, τον κάθε δικαιούχο για την ώρα προσέλευσης. Για την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος χρειάζεται να έχει μαζί του το ΑΜΚΑ.

Παρακαλούμε θερμά για την τήρηση του προγράμματος διανομής και των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας).

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Προηγούμενο άρθρο Οι συμμετέχοντες πωλητές Λαϊκών Αγορών της Τρίτης 30/03
Επόμενο άρθρο Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από κατάστημα στη Λαμία