Ειδήσεις

Εκδήλωση με επίκεντρο την Αναπηρία και τον Εθελοντισμό


Ο Δήμος Λαμιέων, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και η Δομή Φθιώτιδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ.), σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση με επίκεντρο την Αναπηρία και τον Εθελοντισμό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, (Λεωνίδου9-11, 2ος όροφος).

Η εκδήλωση, που έχει ως κεντρικό μήνυμα«Από το Εγώ στο Εμείς. Φιλία-Προσφορά- Ελπίδα για μια Κοινωνία χωρίς Διακρίσεις»,διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου και της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει ομιλίες, βιωματικές διεργασίες και χορευτικά δρώμεναπου θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να ανταλλάξουν προσωπικές εμπειρίες.

Συμμετέχουν o Παγκόσμιος Οργανισμός Εθελοντισμού Best Buddies Greece και η τοπική ομάδα Best Buddies Λαμίας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας με τους εθελοντές της, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Τμήμα Ελέγχου, Ποιότητας, Έρευνας και Εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Καλλίχορος».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονταιστο τηλέφωνο 22310  66377 ή στο e-mail: ekpslam@otenet.gr.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη αγάπης στο Ραχούτειο Γηροκομείο
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια διευκολύνει τη διαδικασία για τα μισθώματα βοσκοτόπων