Ειδήσεις

Εκδηλώσεις μνήμης – 50 χρόνια τουρκικής εισβολής στη Κύπρο


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων που έχει ανακοινώσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η πρώτη, χρονικά, εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και τον Σύλλογο Κυπρίων Φθιώτιδος – Φωκίδος – Ευρυτανίας και τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Κύπρου στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, στις 20:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Μ. Αλεξάνδρου & Αγράφων, Ν. Άμπλιανη, Λαμία).

Η δεύτερη εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και τον Δήμο Λοκρών, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, στις 19:30 μ.μ., στην Πλατεία Δημαρχείου στην Αταλάντη.

Προηγούμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών – ΠύργουΧρήστος Σταϊκούρας: Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου
Επόμενο άρθρο Τοποθέτηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, επί του σχεδίου νόμου «Κύρωση της Συμφωνίας τροποποίησης διατάξεων της Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης, Κατασκευής