Ειδήσεις

Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λαμία


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28-11-2017 εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λαμία, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά πέντε (5) στελέχη – διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν το βαθμό του Υπαστυνόμου Α’ μέχρι και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και υπηρετούν στο Επιτελείο μας και σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας.
Κατά την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης ημερίδας, με θεματικό αντικείμενο: «Τεχνικές Διαπραγματεύσεων – Εκπαιδευτικό Σενάριο», τον συντονιστικό ρόλο είχε Αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας Αττικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

Προηγούμενο άρθρο Παράταση χορήγησης Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη αγάπης στο Ραχούτειο Γηροκομείο