Ειδήσεις

Επικαιροποίηση αναγκών Δικαστικών Υπηρεσιών Λαμίας – Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας


Στο πλαίσιο των γενικότερων πρωτοβουλιών του για τη δρομολόγηση της κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας και ειδικότερα για την επικαιροποίηση του σχεδιασμού του σε ό,τι αφορά τις κτιριολογικές ανάγκες, ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Υπουργός Οικονομικών, κ. Σταϊκούρας, συντόνισε και συμμετείχε σε ηχοδιάσκεψη με τους Προϊσταμένους (Δικαστές και Εισαγγελείς) των Δικαστικών Υπηρεσιών Λαμίας.

Συγκεκριμένα, στην ηχοδιάσκεψη συμμετείχαν οι Προϊστάμενοι του Πρωτοδικείου, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, της Εισαγγελίας Εφετών, του Ειρηνοδικείου, του Πταισματοδικείου, του Διοικητικού Πρωτοδικείου και τέλος, η Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Σταϊκούρας, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους και ζήτησε το συντονισμό όλων των εμπλεκομένων, ώστε το ταχύτερο δυνατό, και σίγουρα εντός της τρέχουσας εβδομάδας, να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη δράση, η οποία αποτελεί ένα από τα πολλά προαπαιτούμενα για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από οικία στη Λαμία
Επόμενο άρθρο Αναβολή της τελετής απονομής βραβείων 7ου Μαθητικού Διαγωνισμού