Ειδήσεις

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: «Μένουμε στην Ελλάδα, επιμένουμε στον τόπο μας, επισκεπτόμαστε τη Φθιώτιδα!»


Από την Δευτέρα 29 Ιουνίου, επανεκκίνησαν επιπλέον οικονομικές δραστηριότητες θέτοντας εφεξής το σύνολο των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών σε λειτουργία. Παράλληλα, στην τελική φάση της επανεκκίνησης εισέρχεται και ο τουρισμός από την 1η Ιουλίου, καθώς  ανοίγουν τις πύλες τους και τα περιφερειακά αεροδρόμια προκειμένου να υποδεχτούν τους επισκέπτες από τις χώρες του εξωτερικού.

Η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία βιώνει μία καινοφανή κατάσταση εξαιτίας του Covid – 19. Τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι πολίτες, οφείλουμε να δείξουμε την δέουσα προσοχή για την τήρηση των κανόνων, που αποτελούν τον μηχανισμό για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Στοίχημα όλων μας είναι η διατήρηση της θετικής εικόνας της Ελλάδας στο σκέλος της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το γεγονός ότι οι επαγγελματίες του τουρισμού αξιοποίησαν και εφάρμοσαν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα υιοθετώντας πλήρως το: «ανοίγουμε & προσέχουμε», επιδρά αποφασιστικά για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας επισκεπτών και προσωπικού. Στη Φθιώτιδα οι επιχειρήσεις μας είναι πανέτοιμες να υποδεχτούν τους επισκέπτες, προσφέροντας τους ασφαλείς υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες. Οι λουτροπόλεις του Νομού προετοιμάζονται ώστε να παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών υγείας & ευεξίας σε συνδυασμό με το φυσικό τοπίο ιδιαίτερου κάλλους της περιοχής. Για όλους μας, η στήριξη του ελληνικού τουρισμού, αποτελεί το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε. Η ενδυνάμωση του εσωτερικού τουρισμού και η δημιουργίας κουλτούρας προώθησης του τουριστικού προϊόντος της χώρας συγκαταλέγονται στις άμεσες προτεραιότητες.

Σύνθημά μας: «Μένουμε στην Ελλάδα, επιμένουμε στον τόπο μας, επισκεπτόμαστε τη Φθιώτιδα!»

Προηγούμενο άρθρο Στη Φθιώτιδα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ
Επόμενο άρθρο Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Μητρόπολη Φθιώτιδος