Ειδήσεις

Επιμελητήριο Φθιώτιδας «Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει εκεί που ανήκει »


Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα & στη Λαμία, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής, Υπουργούς, Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημάρχους, αυτοδιοικητικούς, επαγγελματικούς συλλόγους & οργανώσεις, θεσμικούς παράγοντες και όλους όσους έδωσαν τη μάχη ώστε το «Ράλλυ των Θεών» να επιστρέψει στο σπίτι του.

Για ακόμη μία φορά αποδείξαμε ότι με συλλογική και ομαδική προσπάθεια καταφέρνουμε να επιτύχουμε σημαντικές «νίκες» για τον τόπο μας.

Τώρα η «μπάλα περνάει στο δικό μας γήπεδο», καθώς το επίπεδο τεχνογνωσίας, η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων μας και το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, θα αποτελέσει την  καλύτερη εγγύηση για την άρτια υποστήριξη της διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Αθανάσιος Ηλ. Κυρίτσης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Προηγούμενο άρθρο Δυνατότητα απαλλαγής από τα ποσά που καταβάλλονται υπέρ του Δημοσίου για την έκδοση άδειας θήρας το κυνηγετικό έτος 2021-2022
Επόμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: «Ιστορικά ορθή και αγωνιστικά βέλτιστη η απόφαση να διοργανωθεί το Ράλλυ Ακροπόλις στη Στερεά Ελλάδα»