Ειδήσεις

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Όλοι στο συλλαλητήριο των μαθητών


Ξεσηκωμός ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στον πόλεμο της Συρίας. Όλοι στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο των μαθητών της Λαμίας σήμερα Δευτέρα 16 Απριλίου στις 1.00 το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου. 

Η καταδίκη και ο ξεσηκωμός, απέναντι στη νέα επίθεση που εξαπέλυσαν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στη Συρία, αλλά και απέναντι σε κάθε ιμπεριαλιστικό πολεμικό σχεδιασμό, αποτελεί καθήκον κάθε εργαζόμενου ανθρώπου.

Στον εργαζόμενο λαό πέφτει επίσης και το βάρος της έκφρασης έμπρακτης ταξικής αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της Συρίας αλλά και των λαών όλων των χωρών που βιώνουν το δράμα και τη βαρβαρότητα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

Η καταδίκη του ιμπεριαλισμού και του καπιταλιστικού οικονομικού συστήματος, που “γεννά” φτώχεια, πολέμους και προσφυγιά θα πρέπει να γίνει υπόθεση του ελληνικού λαού. Το ξαναχάραγμα των συνόρων και οι αντιπαραθέσεις των ισχυρών για τον έλεγχο των πηγών πετρελαίου και ενέργειας, σε συνδυασμό με την στάση που κρατάει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εμπλέκουν τη χώρα μας στα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια.

Στο πλαίσιο αυτό, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, χαιρετίζει την πρωτοβουλία των μαθητών όλης της χώρας, για την διεξαγωγή αντιπολεμικών και αντιιμπεριαλιστικών δράσεων σήμερα Δευτέρα 16 Απριλίου και καλεί σε μαζική συμμετοχή και στήριξη της κινητοποίησης των μαθητών των σχολείων της Λαμίας στις 13.00 στην πλατεία Πάρκου.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο άρθρο Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων τιμά τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κομποτάδων Θεόδωρο Βούρτσα
Επόμενο άρθρο Με 2 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων