Ειδήσεις

Ευχαριστήρια του Δήμου Μακρακώμης σε Χρήστο Σταϊκούρα και Ιωάννη Οικονόμου


Ευχαριστήριο προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για χρηματοδότηση σχολικών κτιρίων καθώς και στο Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Οικονόμου για τη διάθεση πίστωσης συντήρησης οδικού δικτύου απέστειλε ο Δήμαρχος Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χατζής.

 

Ευχαριστήριο προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

 

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη συμβολή του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ότι αφορά την χρηματοδότηση του Δήμου μας για την «Συντήρηση των Σχολικών κτιρίων Γυμνασίων και Λυκείων Μακρακώμης και Σπερχειάδας».

 

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης

Γεώργιος Ε. Χαντζής

 

 

 

Ευχαριστήριο προς το Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Οικονόμου

 

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Οικονόμου για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τις ενέργειές του προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ότι αφορά την πραγματοποίηση του αιτήματός μας για διάθεση πίστωσης ποσού 250.000,00€ για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Μακρακώμης»..

 

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης

Γεώργιος Ε. Χαντζής

Προηγούμενο άρθρο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθρο Καμένα Βούρλα: Αυτοψία του Δήμου στην Τ.Κ. Άγναντης