Ειδήσεις

Ηλεκτρονικές συναλλαγές στο Δήμο Λαμιέων


Ο Δήμος Λαμιέων ενημερώνει τους δημότες, ότι στις οικονομικές συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Ειδικότερα, πέρα από τη δυνατότητα καταβολής των οφειλών τους μέσω webbanking, που ήδη λειτουργεί και χρησιμοποιείται ευρέως, από σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 μπορούν να εξυπηρετούνται πλέον και μέσω συσκευών POS, με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, τόσο στο ταμείο του Δήμου (Φλέμιγκ & Ερυθρού Σταυρού), όσο και στο ταμείο των δημοτικών σφαγείων (Τοπικό Διαμέρισμα Αγίας Παρασκευής), ενώ από αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 τίθεται σε λειτουργία και το σύστημα των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δημότες μας, για τις οικονομικές συναλλαγές τους με τη ΔΕΥΑΛ,μπορούν είτε να χρησιμοποιούν την πιστωτική/χρεωστική τους κάρτα, είτε να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα της επιχείρησης (www.deyalamias.gr) ή μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.

Προηγούμενο άρθρο Προδημοσίευση δράσης «Ενίσχυση Μεσαίων Επιχειρήσεων για την Αναβάθμιση και τον Εκσυγχρονισμό τους»
Επόμενο άρθρο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης!Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης!