Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Φθιώτιδας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS).

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και από τις 08:00 έως τις 17:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από τον Ανατολικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων(177,6 χλμ.) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου (190,5 χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Η/Κ Καμένων Βούρλων και θα επανεισάγονται σε αυτόν  μέσω του Α/Κ Μώλου. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση  προς Λαμία.

Τέλος η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Προηγούμενο άρθρο Εξαρθρώθηκαν 2 οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών σε Φθιώτιδα και Αττική
Επόμενο άρθρο Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων