Ειδήσεις

Λαμιώτης ο Γεν. Δ/ντής του καλύτερου εμφιαλωμένου νερού στον κόσμο


Λαμιώτης είναι ο Γενικός Διευθυντής του καλύτερο εμφιαλωμένου νερού στον κόσμο όπως αναδείχθηκε στο 26ο ετήσιο Berkeley Springs International Water Tasting της Δυτικής Βιρτζίνια, τον παλαιότερο και σημαντικότερο γευστικό διαγωνισμό στον χώρο του νερού όπου διαγωνίστηκε με 700 νερά από όλο τον πλανήτη. Την πρώτη θέση στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού για το 2016 την κατέκτησε το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη” από την Καρδίτσα.

Ο Λαμιώτης Γιάννης Λέλης είναι ο Γενικός Διευθυντής της ΑΗΒ Group, της εταιρείας που εμφιαλώνει το νερό και σύμφωνα με δηλώσεις του το βραβείο αυτό αποτελεί ένα από τα πέντα που απέκτησε το νερό “Θεόνη” σε διεθνείς διαγωνισμούς, στοιχείο που όπως τονίζει δεν το έχει πετύχει κανένα άλλο νερό.

Το νερό Θεόνη, το οποίο πήρε το όνομα του από την ομώνυμη νεράιδα, που σύμφωνα με το μύθο, προστατεύει την πηγή που αναβλύζει σε υψόμετρο 1.100 στα Άγραφα, μεταφέρεται με αγωγό και εμφιαλώνεται στις εγκαταστάσεις της AHB Group, στην Βατσούνια Μουζακίου. Το εμφιαλωτήριο νερού (επένδυση ύψους 4. εκατ. ευρώ), το οποίο είναι το πλέον πρόσφατο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2013 και αποτελούσε όνειρο ζωής του ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία Βασίλη Τσέλιου.

Προηγούμενο άρθρο 7 θέσεις υδρονομέων στο Δήμο Δομoκού
Επόμενο άρθρο Παρουσιάζεται το βιβλίο «Η δύναμη της Αγάπης»