Ειδήσεις

Μήνυμα Δημάρχου Μακρακώμης για τους αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος MOTOCROSS στη Σπερχειάδα


Φίλες και Φίλοι

Έχουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που φιλοξενούμε στη Σπερχειάδα στις 15 & 16 Μαΐου 2021 τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS που προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 165 συμμετοχές.

Η Σπερχειάδα για δύο τουλάχιστον ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής των ανθρώπων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα των δύο τροχών και αυτό δεν είναι ούτε τυχαίο αλλά ούτε και ουρανοκατέβατο.

Είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας συμπολιτών μας, μέλη της λέσχης ΛΕΜΣ (Λέσχη μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας) που μέσα από την ενασχόληση τους με το μηχανοκίνητο αθλητισμό εκφράζουν και την αγάπη τους για το τόπο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια τη λέσχη ΛΕΜΣ (Λέσχη μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας) για τη συμβολή τους στο αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου μας, που με την ενέργεια της αυτή συμπράττει στην ενίσχυση της προβολής του τόπου μας, αλλά και τους χορηγούς που αγκάλιασαν τη προσπάθεια.

Εκ μέρους των συμπολιτών μου, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, καλωσορίζω τους φιλοξενούμενους και τους συμμετέχοντες αθλητές στη Σπερχειάδα κι εύχομαι κάθε επιτυχία στη διοργάνωση.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΝΤΖΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά, σε ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Έναρξη του Συνεδρίου της Ι.Μ. Φθιώτιδος με ομιλητή τον κ. Προκόπιο Παυλόπουλο