Ειδήσεις

Μήνυμα της Δημάρχου Στυλίδας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


 Αγαπητές μου μαθήτριες και αγαπητοί μου μαθητές,

Μία δύσκολη σχολική χρονιά φθάνει στο τέλος της. Τόσο εσείς όσο και οι γονείς σας με θέληση, υπομονή και επιμονή καταφέρατε να ανταπεξέλθετε εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας, και να συνεχίσετε απτόητοι την πορεία σας προς τον τελικό σας στόχο, την αποφοίτηση από το Σχολείο και τη συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Καλείστε να δώσετε την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας και να αντιμετωπίσετε μία από τις πολλές προκλήσεις που θα συναντήσετε στο μέλλον. Με ψυχραιμία και δύναμη να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία που σηματοδοτεί έναν μόνο σταθμό στην πορεία της κατάκτησης της γνώσης που όμως δεν αποτελεί κριτήριο για την μετέπειτα πορεία της ζωής σας.

Είναι βέβαιο ότι και όσοι δεν τα καταφέρουν θα έχουν στο μέλλον πολλές άλλες ευκαιρίες για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να αποτυπώσουν το θετικό τους στίγμα στην κοινωνία μας.

Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας και στον επίπονο μαραθώνιο που αρχίζει τη Δευτέρα, η σκέψη μου θα είναι κοντά σας, γνωρίζοντας ότι με νηφαλιότητα, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας θα τα καταφέρετε!

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

                                                                                                          Η Δήμαρχος Στυλίδας

                                                                                                             Βιργινία Στεργίου           

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Επόμενο άρθρο Ψηφίδες Ποιμαντικών δράσεων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών