Ειδήσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας


Η 1η Οκτωβρίου, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία και έχει σκοπό να τιμήσει τους συμπολίτες μας που έδωσαν, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, το δικό τους αγώνα για καλύτερη ζωή αλλά και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και την πολιτεία για την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσή τους.

Ο Δήμος Λαμιέων, παρά τις πολύ μεγάλες περικοπές που δέχεται η αυτοδιοίκηση, προσπαθεί καθημερινά μέσα από τις δομές του να στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, ιεραρχώντας με αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης τις προτεραιότητες μας. Με τη λειτουργία των ΚΑΠΗ συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινής ζωής και στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στηρίζουμε τους ανήμπορους και μοναχικούς συμπολίτες μας.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Δήμοι, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνα για να διατηρήσουμε τις δομές για τη στήριξη των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι σήμερα έχουν ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, τη φροντίδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Εγκρίθηκε από το Υπουργείο η χρηματοδότηση για την κοινωφελή που υλοποιεί και ο Δήμος Λαμιέων
Επόμενο άρθρο Δείπνο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ 1964 στην ΠΑΕ