Ειδήσεις

Μήνυμα του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για την Επέτειο του Πολυτεχνείου


Ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου αποτελεί φόρο τιμής στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, που αγωνίστηκαν ενάντια στην επτάχρονη Δικτατορία, και συνέβαλαν στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Σήμερα, 47 χρόνια μετά την κορυφαία αντιδικτατορική εξέγερση, οφείλουμε να συνεχίσουμε να προασπίζουμε την ελευθερία και τα ιδανικά της Δημοκρατίας μας, με την υπευθυνότητα που είναι σύμφυτη με αυτά.

Υπευθυνότητα η οποία, στον δύσκολο αγώνα κατά της πανδημίας, απαιτεί να αντιμετωπίσουμε τον αόρατο εχθρό του κορωνοϊού, με ενότητα και συνοχή, προτάσσοντας την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του ύψιστου αγαθού της δημόσιας υγείας.

Μακριά από διχαστικά διλήμματα, ευκαιριακές τακτικές και καιροσκοπικές προσεγγίσεις, ώστε η Πατρίδα μας να ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία, με τις λιγότερες δυνατές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, και να επιτύχει το ταχύτερο, υψηλή, βιώσιμη και, χωρίς αποκλεισμούς, ανάπτυξη.

Προηγούμενο άρθρο «Αν όταν ήρθα σας αγαπούσα μια φορά, τώρα σας αγαπώ χιλιάδες» : Το συγκινητικό μήνυμα του Φθιώτιδος Συμεών ένα χρόνο μετά την ενθρόνισή του
Επόμενο άρθρο Από τις 17 έως και τις 27 Νοεμβρίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης για το ελαιόλαδο λόγω πανδημίας COVID-19