Ειδήσεις

Μήνυμα Χρ. Σταϊκούρα για την Έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Αγαπητές υποψήφιες, αγαπητοί υποψήφιοι,

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι, από καρδιάς, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους σας!

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι, για τη μαθητική σας ζωή, μια κορυφαία στιγμή. Μια στιγμή για την οποία προετοιμαστήκατε με μεθοδικότητα και στοχοπροσήλωση. Οι πρωτόγνωρες δυσκολίες με τις οποίες βρεθήκατε αντιμέτωποι φέτος, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, δεν σας αποπροσανατόλισαν. Και μόνο το γεγονός ότι καταφέρατε απτόητοι να φθάσετε μέχρι εδώ, σας καθιστά νικητές!

Το ίδιο ισχύει και για τις οικογένειες και τους καθηγητές σας, των οποίων η αρωγή, η συμβολή και η συμπαράσταση είναι αμέριστη και αναντικατάστατη.

Είμαι βέβαιος ότι τις επόμενες ημέρες θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, κυνηγώντας τη γνώση, τις επιθυμίες και τα όνειρά σας για το αύριο. Να θυμάστε ότι οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν παρά έναν από τους αμέτρητους σταθμούς στο διαρκές, συναρπαστικό ταξίδι της μάθησης και δεν είναι παρά μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε για την απόκτηση μόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης. Γι’ αυτό, ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις και στα εφόδιά σας.

Και πάλι καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Γεώργιου Κοτρωνιά για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Επόμενο άρθρο Η Μητρόπολη Φθιώτιδος στο πλευρό των μαθητών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις