Ειδήσεις

Νέοι Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Λοκρών


Ο Δήμος Λοκρών την Δευτέρα 4 Ιουλίου, εγκαινιάζει την λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Ένα όραμα υλοποιήθηκε, μετά από συνεχείς προσπάθειες και επιμονή από το 2011.

Είναι ένα έργο που εξυπηρετεί κοινωνικά και οικονομικά τους πολίτες του Δήμου Λοκρών. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τις αρνητικές προβλέψεις των αντιπάλων μας, καταφέραμε να γλιτώσουμε τα πρόστιμα της Ε.Ε αλλά και να μην αυξήσουμε τα ανταποδοτικά τέλη στους πολίτες, κάτι που εξ’ αρχής ήταν και είναι πάγια πολιτική μας.

Με την ευόδωση όλου αυτού του εγχειρήματος και με την συνεργασία των πολιτών θα καταφέρουμε την περιβαλλοντική αναβάθμιση του τόπου μας, ενώ σίγουρα ο Δήμος μας έχει κάνει ένα βήμα θετικό στο μέλλον.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, στο επόμενο διάστημα θα διανεμηθούν σε πολίτες κάδοι κομποστοποίησης, προκειμένου να προχωρήσει η οικιακή κομποστοποίηση και ταυτόχρονα καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να επιτευχθεί η ολοκλήρωση των υπολειπόμενων τμημάτων της ήδη ενταγμένης κι εγκεκριμένης πρότασής μας, σχετικά με την «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ», που αφορά την   Κατασκευή Μονάδας Κομποστοποίησης του Δήμου Λοκρών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη των μελών του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς στο Μουσείο Θηβών
Επόμενο άρθρο Γεωργικές προειδοποιήσεις για το υπαίθριο φασολάκι