Ειδήσεις

«Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007, στην Ελλάδα»


Οι πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007 ήταν μια τυχαία σύμπτωση ή ένα οργανωμένο σχέδιο με πολλούς εκτελεστές; Ένα ερώτημα στο οποίο προσπαθεί να απαντήσει μια μελέτη-έρευνα με τις υπογραφές του Προέδρου και του Επίτιμου Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Σταμούλη και Νικόλαου Διαμαντή.
Οι δύο συγγραφείς, ως Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, κληθήκαμε εκείνες τις τρομακτικές μέρες, να διαχειριστούμε ένα μέρος της πρωτοφανούς αυτής κρίσης, υποστηρίζοντας τον πυροσβεστικό μηχανισμό, που έδινε άνιση μάχη με τις ασύμμετρες απειλές που έπλητταν την χώρα.
Αισθανθήκαμε το χρέος και το καθήκον, να καταγράψουμε την βιωματική αυτή αντίληψη με αίσθημα ευθύνης ως μια από τις τραγικές στιγμές του τόπου μας, στην σύγχρονη ιστορία του, στο βιβλίο «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα».
Οι εκδόσεις ΑΛΕΞΙΠΥΡΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου των κ. κ. Ιωάννη Π. Σταμούλη & Νικόλαου Γ. Διαμαντή: «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, οδός Λεωνιδίου 9-11.
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας.

Με εκτίμηση
Νικόλαος Γ. Διαμαντής
Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός Π.Σ. ε.α. – Νομικός

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για τους σεισμούς από το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς
Επόμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: «Αυξάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες»