Ειδήσεις

Ο νέος Φρούραρχος Λαμίας στον Σεβασμιώτατο


Εθιμοτυπική επίσκεψη από το νέο Φρούραρχο Λαμίας Διοικητή  ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Μιχαήλ Κριτσωτάκη και τον απερχόμενο Φρούραρχο Ταξίαρχο Ιωάννη Ανδριώτη δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις του Γ.Ε.Σ. ο μέχρι σήμερα Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Ιωάννης Ανδριώτης αναλαμβάνει Διευθυντής της Διευθύνσεως Προμηθειών της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στο Γουδί, ενώ την Διοίκηση Φρουράς της  Λαμίας αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Κριτσωτάκης.

Ο νέος Διοικητής, παλαιός γνώριμος του Σεβασμιωτάτου από την εφημεριακή του διακονία στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, προσκάλεσε τον Σεβασμιώτατο να παραστεί και να ευλογήσει την ανάληψη των καθηκόντων του την προσεχή Πέμπτη στις 10:00 π.μ., στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου Λαμίας.

Λόγῳ των ειδικών υγειονομικών συνθηκών η τελετή παράδοσης-παραλαβής θα γίνει άνευ της παρουσίας άλλων επισήμων προσκεκλημένων παρ’ εκτός του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών.

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στη Μαλεσίνα την Παρασκευή 19 Μαρτίου
Επόμενο άρθρο Επιχορηγήσεις ύψους 19.000.000€ για 56 ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων