Ειδήσεις

Ο χώρος της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς μετατρέπεται σε σύγχρονο χώρο στάθμευσης


Από την Παρασκευή 21 Μαΐου και έως τη Δευτέρα 31 Μαΐου ξεκινάει η περίοδος πιλοτικής λειτουργίας του νέου Χώρου Ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.

Στο σημείο εγκαταστάθηκαν ανοιγόμενες μπάρες για την είσοδο στο χώρο και ηλεκτρονικός πίνακας, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αγίου Νικολάου, στον οποίο εμφανίζονται οι διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης, έτσι ώστε οι οδηγοί να ενημερώνονται χωρίς να χρειάζεται να εισέλθουν στο χώρο.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων βρέθηκε στο χώρο την πρώτη μέρα λειτουργίας του κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Στην προσπάθεια μας να δώσουμε λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο της πόλης μας, προχωρήσαμε στον εκσυγχρονισμό του χώρου πάρκινγκ στην Παλαιά Δημοτική Αγορά. Από σήμερα βάζουμε πιλοτικά σε λειτουργία τις νέες υποδομές που εγκαταστάθηκαν για να διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων μας, με το σύστημα της «έξυπνης στάθμευσης». Σεβόμενοι τους χρόνους στάθμευσης αλλά και τον ίδιο το χώρο, μπορούμε πλέον να έχουμε τη διευκόλυνση να σταθμεύσουμε δωρεάν, αλλά  για μικρό χρονικό διάστημα.  Ανάλογα με τα αποτελέσματά της εφαρμογής,  θα την επεκτείνουμε και σε άλλους διαθέσιμους τέτοιους χώρους της πόλης. Αποτελεί ένα ακόμα βήμα για  μια πόλη σύγχρονη, φιλική στο δημότη και  τον  επισκέπτη»

Προηγούμενο άρθρο Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας για τον Λιμένα Στυλίδας
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Στερεά Ελλάδα