Ειδήσεις

Παρακολουθείστε ζωντανά την 8η διαδικτυακή επετειακή Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με θέμα: «Η Επανάσταση στην Ανατολική Φθιώτιδα»


Από το επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube, από την διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου Στυλίδος www.stylida.gr και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) και άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Φθιώτιδος θα μεταδοθεί από ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Στυλίδα, με την τήρηση όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ,  η 8η διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Στυλίδος με θέμα: «Η Επανάσταση στην Ανατολική Φθιώτιδα». .

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά και από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», αλλά και παράλληλα θα μεταδοθεί από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr, καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών της δράσεων.

Ειδικές εισηγήσεις θα αναπτύξουν ο Θεολόγος-Εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Στυλίδος, κ. Αντώνης Κωστορίζος, με θέμα: «Οι Αγωνιστές του 1821 στην Ανατολική Φθιώτιδα» και στη συνέχεια η Παιδαγωγός, κ. Μαρία Μπλούνα, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αχινού, με θέμα: «Ανατολική Φθιώτιδα, 200 χρόνια πριν».

Το καλωσόρισμα εκ μέρους του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως θα κάνει ο Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Νικολόπουλος, Διευθυντής του Ιδρύματος «Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων».

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κ. Παναγιώτης Χάμης, Διαχειριστής του Ιδρύματος.

Διαδικτυακό χαιρετισμό από το Πάρκο του Λαού στην Στυλίδα θα απευθύνει η Δήμαρχος  κ. Βιργινία Στεργίου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον λόγο που θα απευθύνει διαδικτυακά από τον ιστορικό εξώστη του Ιερού Επισκοπείου στην Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος θα βρίσκεται και την Κυριακή για λόγους προληπτικούς σε προσωρινή αυτοαπομόνωση.

Σημείωση: Οι συντελεστές της εκδήλωσης, δύο ομιλητές και δύο τεχνικοί, που θα εισέλθουν στον ειδικά διαμορφωμένο, ανεξάρτητο από τις πτέρυγες φιλοξενίας των τροφίμων, χώρο θα υποβληθούν προηγουμένως σε ειδικά διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού και θα τηρηθούν και όλα τα υπόλοιπα προβλεπόμενα μέτρα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Διενέργεια επαναληπτικής γρήγορης εξέτασης για κορονοϊό (rapid test) στους υπαλλήλους του Δήμου Καμένων Βούρλων
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λοκρών