Ειδήσεις

Πλούσιο σε εκδηλώσεις το πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Φθιώτιδας


Το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Φθιώτιδας ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για την άνοιξη του 2017 και προσκαλεί όλους να λάβουν μέρους στις εκδηλώσεις του:

Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ   2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Οδηγήτριας μεταξύ Πορταριάς και Μακρυνίτσας, βόλτες και καφεδάκι στην Μακρυνίτσα και διανυκτέρευση με πρωινό μπουφέ στο παραδοσιακό ξενοδοχείο «MONTANA VERDE» στην Πορταριά. Αναχώρηση από Λαμία γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής. Το Σάββατο το πρωί βόλτες και ουζάκια στην Παραλία του Βόλου. Επιστροφή στην Λαμία νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6973038627.

                                        Α Π Ρ Ι Λ I Ο Σ   2017

 

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 – ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ  ΠΑΖΑΡΑΚΙ

Στο κέντρο της οδού Ρήγα Φεραίου, όπως κάθε χρόνο, θα είμαστε εκεί από τις 9.00 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, για ένα μίνι παζαράκι νηστίσιμων, αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και πρωτότυπων Πασχαλινών δώρων!

Μ Α Ϊ Ο Σ  2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 6μ.μ. στο Κατάστημα CHRAATS, στην οδό Αβέρωφ 30  η φίλη και μέλος του Παραρτήματος κυρία Έφη Βλαχογιάννη θα παρουσιάσει στα μέλη του Παραρτήματος ένα πρώτο δωρεάν μάθημα ντεκουπάζ (τεχνική επικόλλησης εικόνας και φωτογραφίας σε ξύλινη επιφάνεια), για όμορφες κατασκευές, χρήσιμες, μεταξύ άλλων και για να βοηθήσουμε με τις προσφορές μας το Μεγάλο Φιλανθρωπικό Παζάρι του Δεκεμβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2231029002 μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου.

 

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 11π.μ.-1μ.μ.

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους στο Κιόσκι της Πλατείας, να ζωγραφίσουν, να δουν κουκλοθέατρο, να τσιμπήσουν μικρές λιχουδιές και να δημιουργήσουν διασκεδάζοντας. Με την ευγενική συμμετοχή της κυρίας Τασούλας Ξηρομερίτη. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΙΟΥΛΙΟΣ  2017

 

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 Όπως κάθε Καλοκαίρι, θα πάμε κι εφέτος  να παρακολουθήσουμε παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, με διαμονή όπως πάντα, στο ατμοσφαιρικό Ναύπλιο.  Θα σας ενημερώσουμε σχετικά αμέσως μόλις δημοσιευθεί το πρόγραμμα παραστάσεων Επιδαύρου. Δηλώσεις ενδιαφέροντος στο τηλ. 6973038627.

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ

Το Παράρτημά μας σκοπεύει να διοργανώσει στην Λαμία, το Φθινόπωρο, Έκθεση Κούκλας.  Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Παραρτήματος, οι  οποίοι έχουν διαφυλάξει  τις παλιές κούκλες της παιδικής τους ηλικίας,  και θα ήθελαν να τις εκθέσουν στην εκδήλωσή μας αυτή, να επικοινωνήσουν με τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου, Σοφία Στεργιοπούλου – Κατσούδα 6973038627 και 6936907057 Μάρτζυ Καραΐσκου.

Οι Κούκλες θα εκτεθούν σε φυλαγμένο χώρο, κάθε μία με το όνομα του κατόχου της και την ημερομηνία κατασκευής τους, με φροντίδα και ευθύνη του Παραρτήματος, για μικρό χρονικό διάστημα. Ο χώρος της έκθεσης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αντικειμένων που θα συγκεντρώσουμε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προηγούμενο άρθρο Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας συμπαραστέκεται στους απεργούς των ΟΤΑ
Επόμενο άρθρο Αυστηροί έλεγχοι & πρόστιμα για τους παραβάτες καταστηματάρχες και πελάτες καπνιστές