Ειδήσεις

Προσφορά τροφίμων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον “ΣΚΑΪ” στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος


Ο Τηλεοπτικός σταθμός  “ΣKAΪ” σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στο πλαίσιο των δράσεων με σύνθημα « Όλοι μαζί μπορούμε», προσέφεραν σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, μεγάλη ποσότητα  τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν από την Ιερά Μητρόπολη στα Ιδρύματά της και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

PROSFORA

Το φορτηγό με τα τρόφιμα από νωρίς το πρωί βρισκόταν έξω από το Διοικητικό-Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και το προσωπικό με τους Ιερείς ξεφόρτωσαν τα τρόφιμα. Στο σημείο βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος με άλλους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους.

PROSFORA 2

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος με τον κ. Καραΐσκο έκαναν δηλώσεις  στα Τοπικά Μέσα Ενημερώσεως.

Δήλωση Σεβασμιωτάτου:

«Όλοι μαζί κατορθώνουμε τα ακατόρθωτα. Συγχαίρω τον “ΣΚΑΪ” και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος που κατόρθωσε διά του “ΣΚΑΪ” να προσφέρουν εις τους αναξιοπαθούντας της Μητροπόλεως μας ένα μεγάλο όγκο τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία παραλάβαμε σήμερα εις το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως και τα οποία θα διοχετευθούν άμεσα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.  Στις δύσκολες ώρες εμείς οι Έλληνες είμαστε οι πιο δυνατοί από τους δυνατούς. Ο Θεός να ευλογεί αυτή την προσπάθεια και να μην χρειαστεί συνέχεια, να αναλάβουμε δυνάμεις και μόνοι μας να τα βγάζουμε πέρα, όλοι οι Έλληνες».

Δήλωση κ. Καραΐσκου:

 «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσα από την πρωτοβουλία του τηλεοπτικού σταθμού “ΣΚΑΪ” συγκέντρωσε μία μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με χαρά σήμερα την ποσότητα αυτή παραδίδουμε στον Μητροπολίτη μας με τη βεβαιότητα ότι η Εκκλησία μέσα από τις δομές της και η Μητρόπολη Φθιώτιδος μέσα από την αγάπη που έχει επιδείξει στους συνανθρώπους μας και την αξιοπιστία που επίσης έχει επιδείξει στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, είμαστε βέβαιοι ότι θα διαχειριστεί και την διανομή αυτών των τροφίμων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος της κοινωνίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ”

Πηγή: imfth.gr

Προηγούμενο άρθρο 26 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Έκκληση της Μητρόπολης Φθιώτιδας για αιμοπετάλια