Ειδήσεις

Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών επί τη μνήμη των Φθιωτών Αγίων


Πρόγραμμα ιερών Ακολουθιών από 16 έως 18 Μαρτίου επί τη εορτή των Φθιωτών Αγίων. Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΩΡΑ 6:30 μ.μ.

Ιερά Ακολουθία της Δ’ Στάσεως των  Χαιρετισμών της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, παρουσία των χαριτοβρύτων Ιερών Λειψάνων των Φθιωτών Αγίων.

ΩΡΑ 10:00 – μ.μ.

Έναρξις ολονυκτίου Ιεράς Ακολουθίας μέχρι πρωΐας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΩΡΑ 7:00 π.μ.   

Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

ΩΡΑ 6:30 μ.μ.

Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους , Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου,  απάντων των Πρεσβυτέρων και Διακόνων της πόλεως Λαμίας και των περιχώρων. Ομιλία υπό του Σεβασμιωτάτου αγίου Κίτρους κ. Γεωργίου.

Προ της απολύσεως του Πανηγυρικού Εσπερινού  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα βραβεύσει με ικανά χρηματικά ποσά  38 αριστεύσαντες μαθητές της Γ’ Λυκείου,  οι οποίοι μετά από συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις της περσινής χρονιάς εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ,

Δ’ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ

& ΤΩΝ ΦΘΙΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ

 ΩΡΑ 7:00 π.μ.

Όρθρος και Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και συνιερουργούντων, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτου Κίτρους κ. Γεωργίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου.

ΩΡΑ 6:00 μ.μ.

Κατανυκτικός Εσπερινός εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν με ομιλητή τον Διευθυντή του 6ου Λυκείου Λαμίας κ. Κωνσταντίνο Σπαλιώρα, Θεολόγο.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Προηγούμενο άρθρο Γεγονός οι ηλεκτρονικές πληρωμές στην Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Ερώτηση Χρήστου Σταϊκούρα στη Βουλή για τον Ε-65