- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Πρόγραμμα στήριξης με επιταγές σε 100 οικογένειες στην Λαμία

Ένα ακόμη πρόγραμμα στήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού υλοποίησε σήμερα το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, διανέμοντας χρηματικές επιταγές σε 100 οικογένειες μέσα στην πόλη της Λαμίας, προκειμένου να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης της επιλογής τους.

Το πρόγραμμα αυτό, που υλοποιείται χάρη στην άοκνη προσπάθεια και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών, οφείλεται στην συνεργασία με τον Όμιλο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», τον οποίο ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί από καρδιάς.

Ο κ. Συμεών εκφράζει την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη του στον εκλεκτό του φίλο κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «GET FOODS PRIVATE COMPANY», ο οποίος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις αγωνίες και στις ανησυχίες για την στήριξη των εμπερίστατων αδελφών μας.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, όπου ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να δώσει την ευλογία του σε όλους τους αδελφούς και να ευχηθεί πατρικώς:

«Αγαπητοί μου αδελφοί, ήθελα να σας πω μία καλημέρα και να ευχηθώ να έχετε δύναμη και  να έχετε κουράγιο. Με τις δυνατότητες που έχουμε προσπαθούμε να είμαστε κοντά σας με κάθε τρόπο, στις δυσκολίες τις οποίες περνάτε και τις οποίες νιώθουμε σαν δικές μας δυσκολίες.

Εύχομαι ο Θεός να σας δίνει δύναμη! Θα είμαστε πάντα κοντά σας, οι Ιερείς μας, οι συνεργάτες και συνεργάτιδές μας και εύχομαι η ζωή να φέρει έτσι τα πράγματα, ώστε να έλθουν καλύτερες μέρες, για εσάς και για όλο τον κόσμο. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».