Ειδήσεις

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές του Πρωτέα Λαμίας


Καταπληκτική η παρουσία της ομάδος μας ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ στους Χειμερινούς Αγώνες ΠΠ-ΠΚ Α-Β όπου σάρωσε κατακτώντας 7 μετάλλια σε 10 κούρσες. Συγκεκριμένα 2 χρυσά, 3 αργυρά, 2 χάλκινα και με πρώτη πανελλήνια επίδοση στα 200μ πεταλούδα έκλεισε για τον ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ η συμμετοχή του στους Χειμερινούς Αγώνες ΠΠ-ΠΚ Α-Β που διεξήχθηκαν στο κολυμβητήριο της Νίκαιας από τις 12-14 Φεβρουαρίου 2016. Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ κατόρθωσε με μόλις τέσσερις αθλητές του σε 10 αγωνίσματα να καταφέρει να συλλέξει 7 μετάλλια αποδεικνύοντας ότι η σωστή δουλειά και επιμονή επιβραβεύεται.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής μας ΜΙΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατέκτησε την 1η θέση στα 200μ πεταλούδα πραγματοποιώντας την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία του με χρόνο 2:25.77 ενώ βγήκε δεύτερος στα 50μ και στα 100μ πεταλούδα πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ.
Η αθλήτρια ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την 1η θέση στα 50μ πεταλούδα με χρόνο 29.77 πετυχαίνοντας Όριο Προεθνικής, ενώ κατέκτησε την 3η θέση στα 50μ ελεύθερο και στα 100μ πεταλούδα.
Επίσης η αθλήτρια ΠΑΠΑΫΦΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 2η θέση στα 200μ πεταλούδα ενώ κατέκτησε την 4η θέση στα 100μ πεταλούδα πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ.

Επίσης ο αθλητής μας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα 100μ πρόσθιο.
Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας Καραστέργιου Ειρήνη και Μελισουργό Παναγιώτη που με την καθοδήγηση τους και την εξαιρετική τους δουλειά αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις ικανότητες των αθλητών/ριών μας.
Για μια ακόμη φορά ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ απέδειξε ότι είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών σε πανελλαδικό επίπεδο και η καλύτερη ομάδα της πόλης με τα περισσότερα μετάλλια και ρεκόρ. Η συνταγή της επιτυχίας είναι οι άνθρωποί μας οι πολύ καλοί προπονητές μας, τα παιδιά μας το ήθος και η νοοτροπία της ομάδας μας.
Επόμενο ραντεβού με τις επιτυχίες ξανά στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, στις 19,20 και 21 Φεβρουαρίου, στους ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ για τις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, στους οποίους η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ θα συμμετέχει με τέσσερις συνολικά αθλητές:
1. Τάνο Κωνσταντίνο
2. Μπράζα Βασιλική
3. Καλύβα Βιολέτα
4. Γεωργούση Σουζάνα
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει για μια ακόμη φορά τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου για τις πολύ καλές επιδόσεις και διακρίσεις τους και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συμμετέχουν στους προσεχείς χειμερινούς αγώνες.

Προηγούμενο άρθρο 17 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: «Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας έχει αφεθεί στην τύχη του»