Ειδήσεις

Στα ίχνη των δραστών σε τρεις περιπτώσεις κλοπής στη Φθιώτιδα


Από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας εξιχνιάστηκαν συνολικά τρεις περιπτώσεις κλοπών σε ανενεργή εταιρία στην Αταλάντη Φθιώτιδας, αποθηκευτικό χώρο στο Μαρτίνο Φθιώτιδας και οικία στη Λαμία. Αναλυτικά:

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από ανενεργή εταιρία στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, εξιχνιάσθηκε κλοπή από ανενεργή εταιρία, η οποία διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω παραβίασε θύρα εγκαταστάσεων της εταιρίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, χάλκινα καλώδια ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

 

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από εταιρία στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, εξιχνιάσθηκε κλοπή από εταιρία, η οποία διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω παραβίασαν θύρα αποθηκευτικού χώρου της εταιρίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, διάφορα ηλεκτρονικά όργανα και εργαλεία.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

 

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία, η οποία διαπράχθηκε την 21-01-2021, σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εισήλθε, από ανασφάλιστο παράθυρο, στο εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με εκπροσώπους φορέων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Διάρρηξη στα γραφεία των Υπηρεσιών του Δήμου Στυλίδας