- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φθιώτιδας συνεχίζονται οι δράσεις της Αστυνομικής Διεύθυνση Στερεάς και Φθιώτιδας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των Εορτών του Πάσχα, συνεχίζουν την πραγματοποίηση δράσεων κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, την 01-05-2021 το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, επισκέφθηκαν το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Σπερχειάδας «Ίδρυμα Μέριμνας Γήρατος Αθανάσιος και Μαρία Ακρίδα» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας, προσφέροντας, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αγάπης, τρόφιμα και γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό.

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, όπως και χθες κατά την επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδας (σχετικό το από 30-04-2021 Δελτίο Τύπου [1]), ο οποίος, για ακόμη μία φορά, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και εξήρε το έργο που επιτελεί με συνέπεια η Ελληνική Αστυνομία.

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Αναστάσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας του.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλό Πάσχα, με ειρήνη, ευτυχία, ατομική και οικογενειακή υγεία