Ειδήσεις

Συγχαρητήρια επιστολή στους μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων 2024


Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΣ, θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους επιτυχόντες μαθητές. Οι κόποι και οι θυσίες τους έπιασαν τόπο, ολοκληρώνοντας μια μακρά και απαιτητική διαδρομή.Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι οικογένειες και οι εκπαιδευτικοί, που συνέδραμαν στην προσπάθεια των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στους νέους της περιοχής μας, που εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στις Πολυτεχνικές Σχολές της χώρας.Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς θα είναι δίπλα τους, ώστε να φανεί χρήσιμο σε οτιδήποτε ενδέχεται να προκύψει κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους. Εφόσον το επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνουν το ενημερωτικό υλικό του Τμήματος και να συμμετέχουν στις επιστημονικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται.

Όσοι δεν επέτυχαν φέτος τον στόχο τους, εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Στο μέλλον οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Το τέλος της μαθητικής διαδρομής αποτελεί ταυτόχρονα και την αφετηρία να κάνουν όλοι τα  όνειρά τους πραγματικότητα.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Χασιώτης

Προηγούμενο άρθρο Πρόσκληση Μ.Μ.Ε. :Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01.08.2024
Επόμενο άρθρο Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση: Τα Ασημικά Του Κράτους Δεν Πωλούνται!