Ειδήσεις

Συλλήψεις 7 ατόμων στη Στερεά Ελλάδα σε ελέγχους της Αστυνομίας για ναρκωτικά


Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, συνολικά επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας από 32 έως 39 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • (2) άνδρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης.
  • (1) γυναίκα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
  • (3) άνδρες στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, στην κατοχή του ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (8) εκατοστών.
  • (1) άνδρας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους (14,1) γραμμαρίων.

Ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες και μαχαίρι κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στο Μητροπολιτικό Ναό
Επόμενο άρθρο 15η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων