Ειδήσεις

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Φεστιβάλ Μελιού


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο «15ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην Αττική.

Το Φεστιβάλ αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του μελισσοκομικού τομέα που γίνεται στην Ελλάδα. Η Περιφέρεια με τη συμμετοχή της στοχεύει στην οργανωμένη ανάδειξη των μελισσοκομικών προϊόντων και των παραγωγών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μελισσοκόμους, μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς ή εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερό της.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν  λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους  γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι η έδρα της επιχείρησης να είναι εντός της Περιφέρειας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.εκθέτη

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 100 ευρώ + ΦΠΑ.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι τηνΠαρασκευή4Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/B1ni2Nd2imUpwoDE7

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας

Τηλ.: 22213-53935 | Email: gkani.p@pste.gov.gr

Προηγούμενο άρθρο Ο Φθιώτιδος την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στην Μαλεσίνα
Επόμενο άρθρο 18 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις χθες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας