Ειδήσεις

Συνεδρίαση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Φθιώτιδας


Προσκαλείσθε, στην 2 η /2021 συνεδρίαση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ : “Γνωμοδότηση για τη μεταφορά της ημέρας λειτουργίας λαϊκής αγοράς του Δήμου Στυλίδας’’.

H συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από ώρα 11.00 π.μ έως 13.00 μ.μ. λόγω της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου και συνέχισης των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού (ΦΕΚ 5489/τΒ΄/12-12-2020).

Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της Επιτροπής, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, όπως αποστείλουν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email: a.kaltsa@fthiotida.pste.gov.gr), την ψήφο τους για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Επίσης σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε το μέλος της Επιτροπής που σας αναπληρώνει προκειμένου να συμμετάσχει στην ανωτέρω συνεδρίαση.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Καραγιάννης Κωνσταντίνος

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας

Προηγούμενο άρθρο Στη Στερεά Ελλάδα τα πρόστιμα πέφτουν βροχή για παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού
Επόμενο άρθρο Τηλεφωνική ενημέρωση του Δημάρχου Λοκρών από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ για τη νέα γραμμή εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης